Automatisk postsortering og SBSIP i kommunerne

Automatisk postsortering og SBSIP i kommunerne


Taxon Classifier
er integreret i SBSIP, som er en integrationskomponent til ESDH-systemet SBSYS. 
 
I SBSIP bruges Taxon Classifier sammen med OS2KLE til opmærkning og postsortering. Når du giver Taxon Classifier en tekst, får du et emne tilbage i form af et KLE-nr. Det betyder, at du kan få posten præ-journaliseret i forbindelse med postomdelingen, hvis du ønsker det. 
 
OS2KLE er en maskinlæsbar version af KLE. Den indeholder over 100.000 regler, hvilket gør at man med OS2KLE kan klassificere og postsortere med meget stor præcision.
I har jeres egen version af OS2KLE i SBSIP. I kan vælge at bruge den, som den er, men I får et meget bedre resultat, hvis I får den rettet til efter jeres egne lokale forhold. Det kan I få via TaxonHub. Med en tilrettet OS2KLE bliver op til 90% af posten fordelt automatisk.    
 

Regler i SBSIP

I SBSIP kan man sætte en række regler op, så den indgående post bliver sorteret automatisk.
Men det kan den integrerede Taxon Classifier jo også - hvorfor er der begge muligheder?  
 
Det er fordi Taxon Classifier sammen med OS2KLE kan auto-sortere langt mere post end I nogensinde kan lave regler for i SBSIP. OS2KLE indeholder som tidligere nævnt over 100.000 regler, og kan derfor spare jer for en masse arbejde i SBSIP.
En anden årsag er at Taxon Classifier og OS2KLE er fantastisk gode til at håndtere tekster uden emnedata og med blandet, ustruktureret indhold. Den type tekster/mails er det meget svært at sætte faste fordelingsregler for.  
 
 
Så når I skal i gang med at bruge SBSIP og lave automatisk postsortering og evt. præjournalisering, så tag et kig på Taxon Classifier/OS2KLE først, og derefter på reglerne i SBSIP. Det kan godt betale sig i længden. 
 
Kontakt os gerne for yderligere oplysninger på 2390 5400, www.taxon.dk.

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering