Data Scanning, testimonial

Data Scanning A/S om Taxon Classifier, TaxonHub og Taxon ApS

"Samarbejdet med Taxon ApS har fungeret upåklageligt, og både Taxon Classifier og TaxonHub er effektive værktøjer, som supplerer vores egne værktøjer på bedste vis." udtaler Niels Frost Larsen, Adm. direktør i Data Scanning A/S
 
Data Scanning er et 100 % ejet datterselskab af Post Danmark (PostNord AB) og er Danmarks største udbyder af digitaliseringsløsninger indenfor digital post, arkiv og faktura. Vores mål er at understøtte kundernes behov for at arbejde fuldt digitalt, så de kan udnytte alle fordelene ved at arbejde 'papirløst'. Og i den sammenhæng har vi god nytte af Taxon Classifier og TaxonHub.
 

Data Scanning har anvendt Taxon Classifier og TaxonHub siden 2012/2013, bl.a. til fordeling af digital post.
 

Vi anvender Taxon Classifier som 'motor' til emneklassifikation af elektroniske dokumenter til vores kunder. Brugen af Taxon Classifier gør, at vi har færre manuelle rutiner og at vores kunder dermed hurtigere kan få deres post.
Det er vigtigt i forhold til vores kunder, at de værktøjer vi bruger kører stabilt, og det gør Taxon Classifier. Vi har ikke haft problemer eller udfald i produktionen overhovedet.
Taxon Classifier er desuden Open Source, og det gør det nemt for vores udviklere at se i kildekoden, og dermed forstå baggrunden for systemets opbygning.
 

Vi bruger TaxonHub til de taxonomier, som vi fordeler posten efter.
TaxonHub er et fantastisk og meget fleksibelt værktøj. De mange opsætningsmuligheder af taxonomierne gør emneklassifikationen af dokumenterne meget præcis – noget vi lægger stor vægt på i forhold til vores kunder.
Det har også været nemt for vores supervisor at lære at bruge TaxonHub. Efter kun en halv times introduktion var vi klar til selv at definere både dokumenttyper og emneord.
Vi tilretter løbende vores taxonomier for at få det bedst mulige resultat, når vi fordeler posten. Og fordi TaxonHub er så fleksibel, er det muligt at se resultaterne af vores ændringer med det samme. Så vi har stor nytte af de mange testmuligheder i TaxonHub og føler os på sikker grund, når vi benytter værktøjet.
 

Samarbejdet med Taxon ApS har fungeret upåklageligt, og både Taxon Classifier og TaxonHub er effektive værktøjer, som supplerer vores egne værktøjer på bedste vis.

 
Niels Frost Larsen
Adm. direktør
Data Scanning A/S

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering