Nemmere adgang til Taxon Classifier

28/11/2015

Nemmere adgang til Taxon Classifier 

 

Vi mærker en stigende interesse for opmærkning af data herunder klassifikation, og vil derfor gerne gøre det lettere for alle at bruge Taxon Classifier. 
 
Det er ikke alle, der har tid, kapacitet og lyst til selv at stå for installation og drift. Derfor har vi lavet to forskellige Taxon Classifier 'pakker', hvoraf den ene er en Cloud-løsning, som ikke kræver nogen intern installation eller drift.  
 

Taxon Classifier Cloud (TCC)

TCC er en service i skyen, som I kan bruge direkte fra jeres CMS, intranet eller lignende, og den indeholder alt det, der er nødvendigt for at køre Taxon Classifier og dermed automatisk metadataopmærkning.
TCC er koblet direkte op på TaxonHub, så når I laver ændringer i jeres taxonomi kommer de automatisk med i TCC med det samme.
TCC inkluderer API adgang til Taxon Classifier samt 2 TaxonHub konti opsat og installeret med den valgte taxonomi.
Der er ingen installation hos jer og vi sørger for al drift og opdatering. 
 

Taxon Classifier Enterprise (TCE)

TCE er en Taxon Classifier service internt på jeres eget netværk. Som en intern service giver TCE den sikkerhed og performance, som er påkrævet, når I håndterer personfølsomme oplysninger.
TCE kan bruges fra alle jeres interne systemer, og inkluderer bl.a. 2 TaxonHub konti opsat og installeret med den valgte taxonomi.
Vi installerer og leverer servicen på en virtual server samt drifter og supporterer både server og TCE. 
 

I kan finde mere information her på hjemmesiden. 
  
 
Ring på 2390 5400, hvis I har nogle spørgsmål.
 

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering