Nu kan du også autoopmærke efter FORM!

05/10/2016

Nyhed: Nu kan du også autoopmærke efter FORM! 

 
Nu har vi også lavet en version af FORM, kaldet tFORM, som kan bruges til automatisk metadataopmærkning sammen med Taxon Classifier. 
Vi har jo efterhånden længe haft OS2KLE til kommunerne og nu har vi så også tFORM til regioner, staten og ikke mindst det private erhvervsliv. 
 

Hvad kan jeg bruge tFORM/FORM til?

tFORM bruges sammen med Taxon Classifier til f.eks. automatisk postsortering, metadata-opmærkning af hjemmesider, præjournalisering, søgeoptimering og meget mere.  
Da tFORM (FORM) dækker det offentliges opgaver i forhold til både borgere og virksomheder, kan både offentlige og private virksomheder have nytte af at bruge den til opmærkning. 
 

Postfordeling med FORM/tFORM

Et af de områder hvor auto-opmærkning kan give en meget konkret forbedring og ressourcebesparelse, er postfordeling.
Ved hjælp af Taxon Classifier og tFORM opmærkes den indkomne mail med et FORM nummer og finder frem den korrekte modtager. FORM (tFORM) dækker alle offentlige myndigheder og er derfor velegnet til opmærkning af Digital Post hos regioner, staten og ikke mindst de private virksomheder. 
 

Hvad kan man ellers bruge tFORM til?

FORM (tFORM) kan bruges til mange af de samme ting som OS2KLE indenfor hjemmesider, intranet, ESDH, reception, adgangsstyring osv.

På hjemmesider kan sider med samme tFORM-nummer (og dermed samme emne) knyttes sammen.
På intranettet kan hver medarbejders adgang personaliseres, så kun relevante nyheder vises og relevante sager hentes fra ESDH.
I ESDH'et kan opmærkningen af tekster hjælpes af en softwarerobot, som kommer med forslag til FORM-numre.
Med en medarbejderadressebog baseret på FORM kan receptionen indtaste stikord fra en telefonisk henvendelse og få den relevante medarbejders lokalnummer.
Adgang til systemer og sager/dokumenter kan styres ved hjælp af FORM numre.
... og mange andre spændende muligheder.


Hvad er FORM egentlig for noget?

FORM, udviklet af Digitaliseringsstyrelsen, er en emnesystematik/taxonomi (FællesOffentlig ReferenceModel) over det offentliges opgaver, både i forhold til borgere og virksomheder. FORM kan (rent teknisk) ikke bruges sammen med Taxon Classifier, derfor har vi lavet tFORM, som kan. tFORM har den samme struktur som FORM og er beriget med en masse termer og regler, der bruges i Taxon Classifier. 
  
 

Hvis du vil vide mere om automatisk postsortering og FORM (tFORM), så kontakt os på 23905400 
 
Venlig hilsen
Taxon ApS

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering