Nyhedsbrev oktober 2014

22/10/2014

Nyhedsbrev oktober 2014

 
 

Gratis gå-hjem-møde: Automatisk metadataopmærkning – Hvorfor og hvordan?

Kom og hør mere om metadata, dataflows og automatisk metadataopmærkning på vores gratis gå-hjem-møde d. 28. oktober, hvor vi også kigger under motorhjelmen på Taxon og TaxonHub!
Syddjurs Kommune er jo en af frontløberne indenfor automatisk metadataopmærkning, derfor skal vi også høre kommunikations- og digitaliseringskonsulent Hanne-Marlene Hedegaard fra Syddjurs Kommune fortælle hvorfor og hvordan hun arbejder med metadataopmærkning i sit daglige arbejde med taxonomien OS2KLE i TaxonHub.

Læs mere om arrangementet på vores hjemmeside.
 

Brochure om Taxon

Vores kunder siger samstemmende at Taxon hjælper dem med minimere de manuelle rutiner. Og det er jo præcis dét automatisk metadataopmærkning gør: letter arbejdsprocesserne og udvider mulighederne for dataflow.
I vores nye brochure kan du se mere om hvad det er Taxon kan 

 

Ny version af Taxon og TaxonHub

Taxon og TaxonHub er begge kommet i en ny version, 3.0.
Der er sket en hel del ændringer i strukturen på taxonomien, og Taxon 3.0 indeholder også et update script til at konvertere en version 2.x taxonomi til en version 3.0 taxonomi.
TaxonHub har fået tilføjet en hel del nye features omkring taxonomien, som gør at resultatet af metadata-opmærkningen bliver endnu mere præcist.
Taxon 3.0 kan downloades fra http://www.taxon.dk/da/download
 
 

Ny(e) version(er) af OS2KLE

OS2KLE version 2.4 (OS2KLE er KLE tilpasset til brug i Taxon) dækker til og med KLE august 2014. Der er tilføjet klasser og termer fra KLE samt termer fra Syddjurs' postsortering og hjemmeside og Ballerups selvbetjeningsløsninger.
OS2KLE version 3.0 er også udkommet. Den dækker også til og med KLE august 2014 – forskellen er at den passer til Taxon 3.0.
De sponserende kommuner i OS2 fælleskabet er Odsherred Kommune, Ballerup Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Favrskov Kommune, Ishøj Kommune og Syddjurs Kommune – en stor tak til dem!
Begge versioner kan downloades fra http://www.taxon.dk/da/taxonomier
 

Support omkring opdatering af Taxon og overgang til TaxonHub 3.0

Har du brug for hjælp til at skifte over til den nye version af Taxon, TaxonHub eller OS2KLE, så kontakt os på 2390 5400 eller kontakt vores samarbejdspartner OSSupport på 3131 4959. OSSupport yder også support på den server Taxon kører på, hvad enten det er Linux eller Windows – se mere på www.ossupport.dk
 

Demo af TaxonHub

Er du i tvivl om du skal abonnere på en TaxonHub konto?
Prøv vores demo og se hvad den kan i form af taxonomiopbygning, redigering, test, statistik, up- og download og meget, meget mere. Du finde demoen af TaxonHub på http://demo.taxonhub.org 

 
 

Taxon på LinkedIn

Kom og vær med i Taxons gruppe  på LinkedIn. Det er her vi annoncerer sidste nyt  om Taxon  ligesom det er stedet, hvor Taxons brugere og andre interesserede samles, udveksler erfaringer og stiller spørgsmål om systemet.   
 
 
 

Venlig hilsen
Taxon ApS

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering