SBSIP og Taxon Classifier

 

SBSIP og Taxon Classifier

SBSIP har Taxon Classifier installeret - og hvorfor nu det? 
 

Automatisk postsortering i SBSIP

SBSIP er en integrationskomponenet til SBSYS. 
 
I SBSIP kan man sætte en række regler op, så den indgående post kan blive sorteret automatisk. Men ikke alle typer af post kan sorteres på den måde - hvis indholdet er meget ustruktureret er det svært at lave faste regler for fordelingen. Derfor er det godt at supplere reglerne i SBSIP med Taxon Classifier.

Taxon Classifier er integreret i SBSIP, og bruges sammen med OS2KLE (en maskinlæsbar version af KLE) til klassifikation og postsortering. Når du giver Taxon Cassifier en tekst, får du et emne tilbage i form af et KLE-nr.
Det betyder også at du kan få posten præ-journaliseret i forbindelse med omdelingen, hvis du ønsker det. 
 

Virk.dk og hovedpostkassen

Taxon Classifier og OS2KLE er rigtig god til den type blandet eller ustruktureret post, der som oftest kommer ind i Virk.dk-postkassen (også kaldet CVR-postkassen) eller Hovedpostkassen. Den type post er som oftest uden emnedata og med meget blandet indhold, og nogle gange består den kun af vedhæftede filer.
Taxon Classifier analyserer teksten (også de vedhæftede filer), finder emnet og opmærker posten efter KLE. Og når SBSIP kender KLE-nummeret, ved systemet også hvor posten skal hen.   

Download brochure om Taxon Classifier i SBSIP

 

 

Hvad er OS2KLE

OS2KLE er en maskinlæsbar version af KLE. Den indeholder over 100.000 regler, hvilket gør at man med OS2KLE kan klassificere og postsortere med meget stor præcision, faktisk helt op til 95%. 
 
OS2KLE opdateres mindst 2 gange årligt og bruges af en række kommuner til postsortering.