Taxon Nyhedsbrev april 2015

30/04/2015

Taxon nyhedsbrev april 2015 

 
 

Prøv Taxon Classifier og OS2KLE online

Nu kan du på en nem måde prøve Taxon Classifier og OS2KLE-taxonomien af, og også læse mere om hvad det hele kan bruges til.
Du finder online-demoen på www.os2kle.dk

 

(Fuld-) automatisk metadata-opmærkning hos Ishøj Kommune

På Ishøj Kommunes hjemmeside, Ishoj.dk, er alle sider, kontaktinformationer, kategorier og søgning nu forbundet af (fuld-)automatisk metadata-opmærkning ved hjælp af taxonomien OS2KLE og Taxon Classifier.
Når en redaktør opretter en ny side, så finder den selv på plads i strukturen og får automatisk de nødvendige kontaktinformationer på. Redaktøren skal slet ikke tage stilling til metadata - det hele sker automatisk.
Se mere på http://www.ishoj.dk/nyt-udseende-og-forbedrede-funktioner-paa-ishojdk
 
 

Ny version af taxonomien OS2KLE

OS2KLE er udkommet i en ny version som dækker til og med KLE februar 2015. Der er i forbindelse med opdateringen tilføjet klasser og termer fra KLE samt termer fra Syddjurs Kommunes hjemmeside samt fra deres automatiske postsortering.
Taxonomien kan frit downloades fra http://www.taxon.dk/da/taxonomier - husk dog først at have en aftale med KL om brug af taxonomien. Tak til Syddjurs Kommune som har sponseret opdateringen.

 

En Opfordring!

Hvorfor ikke bruge en stille sommerdag til at få opdateret Taxon 2.x til Taxon 3.x? Taxon 3.x indeholder en lang række forbedringer, og kan desuden bruges sammen med TaxonHub 3, som også indeholder en lang række forbedringer. En ren win-win situation :-)
Og hvis I ikke selv ønsker at stå for opdateringen, så kan vi gøre det for jer. Bare ring på 2390 5400.

 

Demo af TaxonHub

Er du i tvivl om du skal abonnere på en TaxonHub konto?
Prøv vores demo og se hvad den kan i form af taxonomiopbygning, redigering, test, statistik, up- og download og meget, meget mere. Du finde demoen af TaxonHub på http://demo.taxonhub.org

 
 

Taxon på LinkedIn

Kom og vær med i Taxons gruppe på LinkedIn. Det er her vi annoncerer sidste nyt  om Taxon  ligesom det er stedet, hvor Taxons brugere og andre interesserede samles, udveksler erfaringer og stiller spørgsmål om systemet. 
 

Venlig hilsen
Taxon ApS

 

 

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering