Taxon Nyhedsbrev februar 2015

03/02/2015

Taxon nyhedsbrev februar 2015 

 
 

Taxon Classifier og Digitaliseringsprisen

Syddjurs Kommune har indstillet deres postsorteringsprojekt til Digitaliseringsprisen 2015! Og hvad har det så med Taxon Classifier at gøre? Jo, posten fordeles automatisk til rette modtager på baggrund af den tagging, som Taxon Classifier laver. Det sparer mange ressourcer - hos Syddjurs Kommune har det reduceret de manuelle ressourcer med 80%!
 
Der er store muligheder i automatisk tagging, og Syddjurs Kommune fortjener stor ros for at være den første danske kommune, der autotagger. Vi ønsker dem held og lykke med Digitaliseringsprisen.
Hvis du er interesseret i at høre mere om postprojektet, så tag med til Syddjurs Kommunes  informationsmøde d. 9. april, hvor de fortæller mere om projektet.
 

Kontakt os på 2390 5400 hvis du gerne vil høre mere om autotagging af digital post og e-mails - eller tag fat i os på informationsmødet d. 9. april hos Syddjurs Kommune.
 
 

Vi er blevet Københavnere!

Vores nye adresse er: Flæsketorvet 68, 1711 Kbh. V.
Tlf.nr. er stadig 2390 5400.

 
 

Taxon_Taxonomy er kommet i version 3.0

Integrationsmodulet mellem Drupal og Taxon er kommet i version 3.0. Modulet kan nu kommunikere med både Taxon 2.x og Taxon 3.x.

Modulet kan hentes på https://www.drupal.org/project/taxon_taxonomy
 
 

Opdatering af Taxon Classifier

Der er kommet nye versioner af både Taxon, TaxonHub og OS2KLE.
Ligesom med alt andet software, er det sikrest at køre med en af de nyeste udgaver, og vi vil derfor anbefale jer at opdatere og bruge den nyeste version af Taxon og TaxonHub. For OS2KLE's vedkommende betyder hver ny udgave desuden en bedre og mere præcis tagging, så også her vil vi anbefale at køre med den nyeste udgave, hvis det er muligt.

Hvis du har brug for hjælp til opdatering, så kontakt os eller vores samarbejdspartner OSSupport ApS, så kommer vi ud og gør det for dig.
Taxon kan kontaktes på 2390 5400
OSSupport kan kontaktes på 3131 4959

 
 

Demo af TaxonHub

Er du i tvivl om du skal abonnere på en TaxonHub konto?

Prøv vores demo og se hvad den kan i form af taxonomiopbygning, redigering, test, statistik, up- og download og meget, meget mere. Du finde demoen af TaxonHub på http://demo.taxonhub.org
 
 

 

Taxon på LinkedIn

Kom og vær med i Taxons gruppe på LinkedIn. Det er her vi annoncerer sidste nyt  om Taxon  ligesom det er stedet, hvor Taxons brugere og andre interesserede samles, udveksler erfaringer og stiller spørgsmål om systemet. 
 
 

Venlig hilsen
Taxon ApS

 

 

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering