Taxon nyhedsbrev januar 2016

14/01/2016

Taxon nyhedsbrev januar 2016 

 

Godt nytår! 
 
Vi tror på, at 2016 bliver året, hvor forståelsen og viden omkring metadata - og især brugen af metadata - bevæger sig fra teknisk nørdeplan op på forretningsmæssigt beslutningsplan. 
 
Vi tror på, at når der i 2016 og fremover indenfor forretningslaget snakkes om effektivisering, udveksling af information og bedre brugerfunktioner, vil begreber som metadata, struktur (måske endda
klassifikation) og automatisering bliver brugt. 
 
Årsagen til at vi har så høj tiltro til 2016 er, at vi gennem 2015 mærkede en konstant stigende interesse for de muligheder, der ligger i at indtænke metadata i de mange information flows, der er i en moderne virksomhed i dag.  
Det var en fantastisk oplevelse at være til OS2KLE-møde hos KL i august og se alle de projekter, der er i gang med KLE som en bærende komponent. Vi er kommet en lang vej fra de første OS2KLE møder, som nok var en anelse nørdede :-)  
Der er iøvrigt OS2KLE møde torsdag d. 3. marts 2016 med endnu flere spændende projekter.
 

 

Kan vi gøre søgningen endnu bedre på de kommunale hjemmesider?

Hvilken effekt det vil det have på søgekvaliteten, hvis man klassificerer selve søgeforespørgslen? Det undersøger vi i starten af det nye år. 
Undersøgelsen er sponseret af Syddjurs, Ishøj, Ballerup og Lyngby-Taarbæk Kommune samt Taxon ApS. 
Vi regner med at præsentere resultatet i marts måned ved OS2KLE-mødet d. 3. marts - det kommer I selvfølgelig til at høre mere om, bl.a. via Taxons gruppe på LinkedIn.
 
 

Nemmere adgang til Taxon Classifier

Vi mærker en stigende interesse for opmærkning af data herunder klassifikation, og vil derfor gerne gøre det lettere for alle at bruge Taxon Classifier.
 
Det er ikke alle, der har tid, kapacitet og lyst til selv at stå for installation og drift. Derfor har vi lavet to forskellige Taxon Classifier 'pakker', hvoraf den ene er en Cloud-løsning, som ikke kræver nogen intern installation eller drift. Pakkerne hedder Taxon Classifier Cloud (TCC) og Taxon Classifier Enterprise (TCE). Dem kan i læse mere om på Taxons hjemmeside.
 
 

Taxon Classifier er en del af SBSIP

Convergens har udviklet en ny integrationsplatform SBSIP til ESDH-systemet SBSYS, som også indeholder Taxon Classifier. Det betyder at en besked fra en borger i Digital Post kan blive analyseret og klassificeret af Taxon Classifier.
Læs mere på Convergens' hjemmeside.
 
 
 

Venlig hilsen
Taxon ApS
 

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering