Taxon nyhedsbrev, januar 2017

11/01/2017

Taxon nyhedsbrev, januar 2017 

 
Godt nytår! 
 

Man kan godt sige, at 2016 blev året, hvor viden om og brugen af metadata kom i centrum - i særlig grad i kommunerne. Når vi kigger hen over 2017, ser det ud til, at især ét område vil få særlig fokus, nemlig kvaliteten af metadata, herunder betydningen af at opmærke korrekt.
Det bliver spændende at følge for jo højere kvalitet i metadata, jo flere muligheder for automatisering af de mange manuelle og tidskrævende processer, som præger både det private og det offentlige område.    
 
 

Case på automatisk postsortering

I 2016 har vi bl.a arbejdet sammen med Vesthimmerland Kommune om at automatisere deres postfordeling. Dvs. vi 'læser' posten, opmærker den med metadata (efter OS2KLE) og fordeler den til den rette modtager. I dag bliver ca. 90-95% af deres post fordelt til rette modtager - helt automatisk. Det er vi selvfølgelig utrolig stolte af, men vi standser ikke der. Det kan faktisk godt blive endnu bedre...;-)  

 
 

Nu kan du autoopmærke med FORM!

I ovennævnte eksempel med Vesthimmerland Kommune anvender vi OS2KLE som taxonomi til metadataopmærkningen. Men man kan også bruge FORM:
I efteråret udgav vi en maskinlæsbar version af FORM (vi kalder den tFORM). Da tFORM dækker det offentliges opgaver i forhold til både borgere og virksomheder, kan både offentlige og private virksomheder have nytte af at bruge FORM til metadataopmærkning, f.eks. ved automatisk postsortering, metadata-opmærkning af hjemmesider, præjournalisering, søgeoptimering og meget mere.
Hvis du vil vide mere om automatisk postsortering og FORM/tFORM, så kontakt os på 23905400 eller se på vores hjemmeside.  

 
 

Automatisk postsortering og SBSYS

Har du SBSYS? Den nye integrationsplatform SBSIP, som er udviklet til SBSYS indeholder også Taxon Classifier. Det betyder, at du med SBSIP ikke er særlig langt fra automatisk postsortering. Og hvis du bruger TaxonHub sammen med SBSIP ved postsorteringen, vil du hurtigt kunne autosortere 90-95% af den daglige post.
Vil du vide mere? Ring til Taxon på 2390 5400.  

 
 

Taxon på LinkedIn

Kom og vær med i Taxons gruppe på LinkedIn. Det er her, vi annoncerer sidste nyt om Taxons produkter og automatisk metadataopmærkning, ligesom det er stedet, hvor vores brugere og andre interesserede samles, udveksler erfaringer og stiller spørgsmål.  
 
 

 
 
Venlig hilsen Taxon
 

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering