Taxon nyhedsbrev, september 2016

16/09/2016

Taxon nyhedsbrev, september 2016 

 
Så er vi ved at være godt i gang efter sommerferien, og selvom vi har holdt fri, er det alligevel blevet til et par nye tiltag, især for vores kommunale kunder.  
 

 

Workshop om KLE efter jeres ønsker og behov
Hvilke områder i organisationen bliver påvirket af eller kan have nytte af KLE, kan KLE hjælpe til at effektivisere og automatisere processerne i organisationen (og hvordan?), hvordan forbereder vi os på Kombits Støttesystemer ...?
Vi tilbyder at holde en intern workshop om KLE, hvor vi ser på hvordan I kan få nytte af KLE i jeres dagligdag. Vi skræddersyr workshoppen efter jeres ønsker, gennemgår tanker og visioner, både for KLE og OS2KLE og ser på de områder, hvor opmærkning med KLE giver værdi for en moderne kommune. Vi kommer også ind på den fælleskommunale rammearkitektur, monopolbruddet og de kommende støttesystemer.
Download en brochure her - eller ring for mere info på 23905400. 
 

SBSIP, Taxon Classifier og TaxonHub
Vidste du at Taxon Classifier er integreret i SBSIP (en SBSYS integrationsplatform)? Det betyder, at du kan bruge SBSIP til automatisk postfordeling ved hjælp af KLE/OS2KLE. TaxonHub bruger I til at hoste  jeres version af KLE/OS2KLE og det er også her den opbygges og tilpasses jeres særlige forhold, så postsorteringen bliver så korrekt som muligt. Faktisk kan tilpasningerne i TaxonHub kan gøre din postsortering 80-85% korrekt....
Du kan få mere at vide om TaxonHub og SBSIP ved at kontakte os på kontakt@taxon.dk eller på tlf. 23905400. 
 

Fri support på OS2KLE
OS2KLE er nu over 3 år gammel og er i den tid løbende blevet opdateret og forbedret – og det kan mærkes! Når vi installerer OS2KLE hos vores kommunale kunder, skal der ikke særlig mange rettelser til, før opmærkningen er som den skal være.
Derfor tilbyder vi nu vores nye kommunale kunder, at når de tegner en aftale på Taxon-produkterne Taxon Classifier, TaxonMail eller TaxonHub (incl. Startpakke) og ønsker at bruge OS2KLE, indgår der fri support i aftalen, også på tilretning og udvikling af deres version af OS2KLE. 
 

OS2KLE-workshop
D. 25. august deltog vi i den halvårlige OS2KLE workshop, hvor der denne gang var 40 aktive og engagerede deltagere. Der blev bl.a. diskuteret OS2Opgavefordeler og SBSIP som jo begge benytter sig af OS2KLE, men også selve strukturen i KLE set i forhold til kommunernes organisatoriske behov blev diskuteret.
Koordinationsgruppen for OS2KLE, som er en gruppe af mennesker som styrer den fortsatte udvikling af OS2KLE, blev præsenteret, og bl.a. Brian Jacobsen fra Taxon blev valgt ind i gruppen. 
 

Taxon på LinkedIn
Kom og vær med i Taxons gruppe på LinkedIn. Det er her vi annoncerer sidste nyt  om Taxon  ligesom det er stedet, hvor Taxons brugere og andre interesserede samles, udveksler erfaringer og stiller spørgsmål om systemet. 
 

Venlig hilsen
Taxon

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering