Teknologier

Teknologierne bag: Taxon Classifier og TaxonHub

Når I bruger TaxonMail eller Taxon Digital Assistant, mærker I ikke meget til hverken Taxon Classifier eller TaxonHub, som er de teknologier, der ligger bag alle vores produkter. Taxon Classifier kører i baggrunden og sørger for opmærkningen, og vi sørger for hosting og tilpasning af taxonomien via TaxonHub. Det eneste I mærker er at opmærkningen er hurtig, automatisk, korrekt og effektiv.
 

Taxon Classifier

Den automatiske opmærkning i vores produkter styres af Taxon Classifier på baggrund af en taxonomi.
Taxonomien er 'rygraden' i metadata-opmærkningen. Den gør, at vi kan håndtere selv meget svære metadata, den giver struktur og kvalitet og er garant for, at opmærkningen altid er korrekt og ensartet. Taxonomien kan være KLE, FORM eller jeres egen lokale. 
Taxon Classifier er Open Source og er installeret hos over 40 offentlige og private virksomheder.  
 

Har du SBSIP? Så har du også Taxon Classifier.
Taxon Classifier er en del af SBSIP, fordi den er rigtig stærk til at analysere og fordele den meget blandede post fra hovedpostkassen og Virk.dk.   
Læs mere om SBSIP og Taxon Classifier her...

 

TaxonHub

Taxonomien hostes og styres via TaxonHub, som er et avanceret redigeringsværktøj, der samtidig giver sikker hosting og backup af taxonomien. TaxonHub sikrer desuden, at enhver tilpasning og redigering af taxonomien slår igennem på få sekunder.