Viborg kommune testimonial

Viborg Kommune om Taxon KLE Workshop

Taxon afholdt en Workshop i Viborg for 40 medarbejdere. Denne workshop var tænkt som en introduktion og hjælp til at skabe indsigt og forståelse for mulighederne ved KLE og opmærkning. 
 

Viborg Kommune har fokus på smartere administration og effektive arbejdsgange. Vi ønskede derfor at sætte spot på mulighederne for effektivitet og kvalitet i forbindelse med udnyttelsen af KLE. Det skulle samtidigt også skabe forståelse og indsigt med henblik på at få ledelsesmæssigt opbakning i den fremtidige opgaveløsning og øget digitalisering. 
 

KLE emnesystematik beskriver jo alle kommunens opgaver fordelt på emner og bruges i dag til dokumenthåndtering, men det kan bruges til meget mere end det. Med hjælp fra KLE og opmærkning heraf kan man knytte data sammen på tværs af systemer, afdelinger og organisationer. 
 

Taxon har givet Viborg Kommune en lille forsmag på, hvilket ”hårdt” arbejde der ligger forude – dels i beslutningen af, hvordan vi vil anvende KLE i fremtiden og dels i at få organisationen gjort klar til denne forandring.
Tak til Taxon for en god workshop. 
 

Mette Camilla Bech-Møller
Afdelingsleder (tidligere programleder)
Viborg Kommune

TaxonAnalyzer

Opmærkning
Tekstanalyse
OCR
Præjournalisering