AUTOMATISK KLASSIFIKATION
Automatisk klassifikation

I forbindelse med indføring af Kombits støttesystemer bliver brugen og forståelsen af KLE centralt. KLE er allerede et centralt element i styringen af data og især til automatisering af processer, som f.eks. adgangsstyring, SAPA samt BI/ledelsesinformation, hvor KLE indgår som metadata.

Efterhånden som flere og flere processer bliver automatiserede, stiger kravene til kvaliteten af metadata og herunder KLE. Det betyder, at det er vigtigt allerede nu at have fokus på korrekt opmærkning af data.

Det kan være en stor mundfuld at sætte sig ind i opmærkning/klassifikation af data, så Taxon tilbyder både rådgivning omkring klassifikation og produkter til den praktiske opmærkning.

Vi rådgiver omkring klassifikation, metadata og automatisering af processer ligesom vi også afholder workshops.

Når der oprettes nye dokumenter og sager, er den praktiske opmærkning en stor opgave. I den process kan Taxon Analyzer understøtte opmærkningen ved at komme med forslag til KLE nummer baseret på den aktuelle tekst. Opmærkningen kan også ske fuldt automatisk uden at sagsbehandleren skal tage stilling.

Hvis I har eksisterende sager liggende enten helt uden opmærkning eller med opmærkning af lav kvalitet, kan Taxon også hjælpe.
Vi gennemgår eksisterende sager og dokumenter og checker automatisk KLE opmærkningen. Resultatet er en rapport over kvaliteten af opmærkningen sammen med forslag til en mere præcis opmærkning.Har du brug for hjælp til KLE?

en uforpligtigende snak med Helle Manscher
om dine muligheder.

23 90 54 00


Taxon ApS

Østergade 1, 2. sal
1100 København K

     +45 23 90 54 00

@  kontakt@taxon.dk

CVR: 3233 7163

Følg os:

      Taxon Universe

      @TaxonUniverse

      Taxon nyhedsbrev