KLE OPMÆRKNING 
        AF STORE DOKUMENTMASSER
Automatisk KLE-opmærkning af store dokumentmasser

Automatisk KLE-opmærkning har nogle klare fordele. Opmærkningen bliver 100% ensartet, det er meget hurtigt og nemt at opmærke og kan let skaleres op ved mange dokumenter. Dokumentmasser, som manuelt ville tage mindst 1 år at opmærke, tager kun et par dage med  TaxonScanner og automatisk opmærkning.


Automatisering kræver færre ressourcer
Inden I går i gang med manuelt at KLE-opmærke de mange tusinde sager og dokumenter, som f.eks. skal afleveres til arkiv, så kontakt os. For den slags opgaver kan nemt automatiseres og dermed klares på få dage.

Vi kan med TaxonScanner både KLE-opmærke store uklassificerede dokumentmasser eller checke om den KLE-opmærkning, som sager/dokumenter allerede har fået påført, er god nok til f.eks. at blive brugt i forbindelse med SAPA og adgangsstyring.

 
Korrekt og konsekvent KLE opmærkning
KLE bliver anvendt på flere og flere områder til styring af data. Derfor er betydningen af korrekt og konsekvent KLE-opmærkning meget vigtig. Korrekt KLE-opmærkning giver også en større viden om de data, vi har og hvilke foranstaltninger vi skal foretage i forhold til sagsbehandling, arkivering m.m.

Vores automatiske KLE-opmærkning benytter sig af nyeste udgave af
OS2KLE, som vi har udviklet i samarbejde med OS2.
OS2KLE følger
KLE (KL Emnesystematik), og automatiseringen sikrer, at opmærkningen er 100% konsekvent.Læs mere om TaxonScanner - eller kontakt os på 2390 5400.

 
  Har du spørgsmål?

Ring til os på  23 90 54 00


Taxon ApS

Amaliegade 6, 2. tv.
1256 København K

     +45 23 90 54 00

@  kontakt@taxon.dk

CVR: 3233 7163

Følg os:

      Taxon Company page

      Taxon Universe

      @TaxonUniverse

      Taxon nyhedsbrev