LØS OPGAVERNE MED EN ROBOT
Softwarerobotter

                                 RPA

                                                Vikarrobot
RPA til de små og til de store opgaver

Vi har alle daglige opgaver, som tager tid og som i virkeligheden er kedelige. Det kan være at samle oplysninger om en sag/kunde/klient fra en række systemer eller hente oplysninger fra et system over i et andet. Alt sammen små rutiner, som tager tid hver gang.


Det er hér, softwarerobotterne er fantastiske! De synes, at alle opgaver er spændende, og udfører dem med stor glæde. Det er helt fint, at de skal gøre det samme igen og igen - det er faktisk sådan nogle opgaver, de er allergladest for.
De bliver aldrig trætte og udfører opgaven på præcis samme måde hver gang.Vikarrobotten til de større opgaver

Af og til dukker der en større opgave op. Det kan være, at man skal indtaste 10.000 sager i et nyt system, eller at man skal sende ud til 5.000 brugere eller checke 100.000 dokumenter. Det er mange gange at gøre den samme ting, og det er lige præcis, hvad softwarerobotter er allerbedst til - at gøre den samme ting mange gange. De gør det hurtigt og præcist - og så bliver de ved indtil de er helt færdige.


Løsningen med det hele

Vi giver dig den nemmeste løsning.
Du skal blot fortælle os hvad opgaven er, og så tager vi os af resten. Vi har robotten og står for installation, opsætning, programmering og drift af robotten - det eneste du skal gøre, er at glæde dig over, at opgaven bliver løst.Vil du have lettet de daglige rutineopgaver?

en uforpligtigende snak med Helle Manscher
om dine muligheder.

23 90 54 00


Taxon ApS

Østergade 1, 2. sal
1100 København K

     +45 23 90 54 00

@  kontakt@taxon.dk

CVR: 3233 7163

Følg os:

      Taxon Universe

      @TaxonUniverse

      Taxon nyhedsbrev