TAXONSCANNER -
HVILKEN VERSION HAR I BRUG FOR?

 GDPR-scanning alt efter behov og situation

TaxonScanner fås i flere udgaver, så du kan vælge netop den udgave, der passer bedst til den situation, du står i:

 
Jeg vil gerne lige vil prøve det af først ... 
Demoversionen af TaxonScanner er beregnet for dem, der gerne vil prøve TaxonScanner af, inden de beslutter sig. 
Demoen er tidsbegrænset og også begrænset i antallet af dokumenter, der kan scannes - til gengæld er den gratis. 

 
Jeg vil gerne se, om dette drev indeholder følsomme personoplysninger... 
Vi sætter TaxonScanner op sammen med jer. Når scanningen er afsluttet, kan du trække en Overbliks rapport (eksempel i PDF), som giver et detaljeret overblik over filernes indhold. 
Det er muligt at udbygge Overbliksrapporten med andre værktøjer, hvis det viser sig, at der er meget at arbejde videre med.

 
 
Jeg vil gerne se, hvad der ligger på dette drev, og fjerne/arkivere de dokumenter med følsomme oplysninger... 
Vi sætter TaxonScanner op sammen med jer. Når scanningen er afsluttet, laver TaxonScanner både en Overbliks Rapport og en Fuld Rapport.  
Overbliks Rapporten (eksempel i PDF) giver med sine diagrammer det store overblik, og er velegnet til præsentation og dokumentation.  
Den detaljerede Fulde Rapport er jeres arbejdsredskab, og indeholder alle de links og GDPR-oplysninger, I har brug for til at kunne slette, hemligstemple eller arkivere de dokumenter, der indeholder følsomme personoplysninger. 

 
Vi vil gerne vide, hvad der ligger på flere af virksomhedens drev og computere, og evt. fjerne/arkivere de dokumenter med følsomme oplysninger ... 
TaxonScanner installeres med licens på ubegrænset brug, så I frit kan scanne alle de drev og computere, I ønsker. Hvis I har egen IT-support/IT-afdeling, kan I selv kan stå for installationen af TaxonScanner. I har også mulighed for at få løbende support fra os. 

 
Vi vil gerne lave regelmæssige scanninger af et eller flere af vores drev ... 
TaxonScanner installeres med licens på ubegrænset brug, så I kan lave alle de scanninger, I ønsker. I har også mulighed for at få løbende support fra os. 


Jeg vil gerne checke min bærbare for følsomme oplysninger hver dag ...
TaxonScanner installeres på PC med licens på ubegrænset brug og kan indstilles til at scanne automatisk på et fast tidspunkt, hvis du ønsker det. Prisen på en enkelt licens på ubegrænset brug på PC går fra 2.800 excl. moms (engangsbeløb).


Kontakt os på 2390 5400, hvis I vil vide mere ...