HVEM OG HVAD ER TAXON?
TAXON APS

Hos Taxon er vi specialister i at analysere, strukturere og opmærke data.
 
Taxon ApS startede op i 2013, og moderselskabet Halibut helt tilbage i 2004. Så vi har i snart 20 år indsamlet, analyseret, struktureret og opmærket data - altsammen automatisk selvfølgelig.  
Opgaverne har været forskellige og f.eks. drejet sig om automatisk GDPR scanning, metadata opmærkning, automatisering af processer, automatisk postfordeling og præjournalisering, KLE-opmærkning m.m..  
Vores referencer dækker både offentlige og private organisationer, og vi er mangeårigt medlem af OS2 - offentligt digitaliseringsselskab.
 
Meget af vores software er egenudviklet. Vi er bl.a. kendte for at stå bag Taxon Classifier, et open source produkt, som er installeret hos over 40 kommuner og bl.a. er en del af integrationsplatformen SBSIP til SBSYS ESDH.
TaxonScanner og TaxonMail er også udviklet af Taxon, og anvendes både indenfor det private og offentlige område. 
 
 
Vi har altid haft stor interesse for privacy og beskyttelse af data, og har stor teknisk viden indenfor området.  
Derfor lå det lige for her i foråret 2022 at indgå et samarbejde med Susanne Lumbye Jensen og LumbyePro. LumbyePro har stor erfaring med arbejdsgange og procedurer indenfor IT-sikkerhed og GDPR samtidig med udvikling og implementering af digitale løsninger.
Vores viden, erfaring og værktøjer komplementerer hinanden godt. Vi glæder os over, at vi nu kan tilbyde 'hele pakken' indenfor compliance, når vores kunder har behov for det. 
 
Velkommen til! 
 
Venlig hilsen Taxon  Kontaktpersoner i Taxon 
                                        

  Helle Manscher             
  Chefkonsulent
  Ansvarlig for salg og projektledelse   

  Tlf. 2390 5400
  Helle@taxon.dk       

  Brian Jacobsen
  Chefkonsulent
  Ansvarlig for teknik og drift.

  2390 5404
  Brian@taxon.dk